Cum se personalizează un SoundCard?

Cum personalizez un SoundCard

Alege modelul preferat, incarca o fotografie, scrie artistul/trupa și melodia preferată, alege textul din partea superioară : numele voastre sau citatul preferat, bucură-te de această amintire unică !

cum dr
cum2

Ce imagini ar trebui a folosesc pentru comanda mea?

Iată câteva sfaturi pentru alegerea celei mai bune imagini pentru SoundCardul tau:

Imaginea trebuie să conțină capul, umerii și pieptul persoanei. Acestea ar trebui să completeze cât mai mult din imagine.
Cu cât subiectul este mai îndepărtat, cu atât este mai probabil ca fotografia dvs. să fie neclară sau pixelată la imprimare.
Încercați să selectați o fotografie în care subiectul dvs. este clar vizibil pe fundal
Dacă este posibil, imaginea dvs. ar trebui să fie facută într-o lumina bună.
Site-uri precum Facebook, Instagram etc. reduc calitatea imaginilor atunci când le depozitează online. Vă rugăm să folosiți fișierul foto original ori de câte ori este posibil (de la telefon sau cameră).
Dacă nu ați făcut fotografia, puteți oricând să întrebați pe cine a facut poza sa trimita un fișier original.
Același lucru se aplică utilizării capturilor de ecran și imaginilor primite prin Whatsapp sau orice altă platformă de mesagerie. Încercați să utilizați fișierul original acolo unde este posibil.
Dacă observăm că imaginea ta este de proastă calitate, vom încerca să luăm legătura cu tine. Dar nu putem garanta acest lucru.

Vom face tot posibilul cu imaginea pe care ne-o oferi, dar furnizarea unei fotografii potrivite rămâne responsabilitatea ta.